High Tea Compleet online!

Geplaatst op

High Tea Compleet online!

High Tea Overzicht

Het doel van de High Tea website is het creëren van een overzicht van alle High Tea restaurants in de grote steden van Nederland. Daarnaast willen we dat bezoekers de ervaringen van diverse High Tea restaurants met elkaar kunnen delen, en tips geven met betrekking tot deze locaties. Alle gegevens van de High Tea zijn handig op een rijtje gezet zodat je in een oogopslag over de informatie beschikt die je nodig hebt om snel te kunnen reserveren bij een High Tea restaurant van jouw keuze.

High Tea Nieuwsbrief

Daarnaast kunnen bezoekers zich aanmelden voor de High Tea nieuwsbrief. Hierin staan de laatste trends, restaurants en recensies van de High Tea in Nederland.

Over High Tea Compleet

High Tea Compleet is een initiatief van Focused2Create. Een (web)onderneming die gerund wordt door 2 jongen ondernemers welke zich al bewezen hebben in de foodbranche en het doel heeft de consument een betrouwbaar overzicht te bieden wat de Horeca in Nederland te bieden heeft.