Recensies

Zoek jou restaurant op basis van recensies van bezoekers

High Tea recensie in Rotterdam

Recensie door , op 28 augustus 2014
Gemiddeld cijfer: 8,5
8,5/ 10
Vandaag ben ik met een vriendinnetje hier wezen high teaën met een bongo bon. Ik wist niet wat ik er van kon verwachten, maar uiteindelijk hebben we een hele leuke middag gehad met heerlijk eten. Je kreeg diverse zoete gerechten zoals scones, bonbons, muffins. Ook kreeg je als hartig gerecht een heerlijke club sandwich. Personeel was verder ook heel vriendelijk. Het was verder niet heel druk. Al met al een hele leuke/lekkere high tea gehad!
Bekijk recensie

High Tea recensie in Deventer

Recensie door , op 20 augustus 2014
Gemiddeld cijfer: 4
4/ 10
Ben er samen met mijn zus geweest als verrassing,had meer verwacht wij vonden het erg wijnnig de zweer was wel gezellig
Bekijk recensie

High Tea recensie in Maastricht

Recensie door , op 14 augustus 2014
Gemiddeld cijfer: 7,5
7,5/ 10
Werkelijk alles was lekker vooral de koffie bavavois vriendelijke bediening. Enigste minpuntje zaten af en toe op de tocht.
Bekijk recensie

High Tea recensie in Tilburg

Recensie door , op 7 augustus 2014
Gemiddeld cijfer: 10
10/ 10
Ik ben niet bepaald van de recensies. Per toeval hier op de site en verrast over de teleurstellende ervaring van een ander. Wij hebben al meermalen een high tea bij Klein Tilburg genuttigd en zijn van mening dat ze op alle fronten een hoger cijfer toebehoren. Zeer gastvrij en vriendelijk eetcafe met nette prijzen. Als ik ook andere recensiesites doorneem over Klein Tilburg wordt daar ook veelal lovend over geschreven. Ik denk dat M met het verkeerde beentje uit bed is gestapt...
Bekijk recensie

High Tea recensie in Norg

Recensie door , op 2 augustus 2014
Gemiddeld cijfer: 9,5
9,5/ 10
Heerlijk genoten! Lekkere scones met orginele clotted cream, en geen zompige cakejes en muffins. Lekker assortiment aan sandwiches en overheerlijke quiche en bonbons. Echt een aanrader!
Bekijk recensie

High Tea recensie in Deventer

Recensie door , op 1 juni 2014
Gemiddeld cijfer: 8,5
8,5/ 10
Zaterdag 31 mei heerlijk bij jullie egenoten van de high tea De bediening was uitstekend! De gehele high tea voldeed aan onze verwachtingen. Groeten van de Fam Hinten
Bekijk recensie

High Tea recensie in Leiden

Recensie door , op 9 maart 2014
Gemiddeld cijfer: 2
2/ 10
Dit was de slechtste high tea ooit. We waren in 20 min. klaar en dat we de 20 min. gehaald hebben is omdat we uit beleefdheid zijn blijven zitten. Je krijgt een variate aan diepvries taarten op een bordje gekwakt, echt niet lekker en ziet er al helemaal niet aantrekkelijk uit. Gefrituurde bladerdeeghapjes (ik gok van de aldi/lidl), belegde boterhammen die ook bovenop belegd zijn en al een paar uur klaar lagen. Er is niet de moeite genomen om de korstjes eraf te snijden. Een glaasje ranja als extraatje. Toen we zaten stond alles binnen 1 min. op tafel waaruit wij opmaakten dat dit al lang in de keuken stond. De scone was droog, koud en niet vers. De zaak ziet eruit als een snackbar en was verder leeg. Wij komen hier nooit meer terug.
Bekijk recensie

High Tea recensie in Tilburg

Recensie door , op 17 februari 2014
Gemiddeld cijfer: 4
4/ 10
High Tea bij Klein Tilburg is zeer teleurstellend!! Wij hadden gebruik gemaakt van de meest uitgebreide optie die ze aanbieden. Voor dat geld mag je zeker meer verwachten, het was duidelijk niet zoals omschreven uitgevoerd. Kwaliteit en aanbod was erg slecht. Voor ons de eerste keer, maar tevens de laatste keer!!
Bekijk recensie

High Tea recensie in Rheden

Recensie door , op 15 februari 2014
Gemiddeld cijfer: 9
9/ 10
Met 8 vrouwen genoten van de high tea erg veel lekkernijen , geen tijdsdruk super vriendelijke bediening. Een dikke 10
Bekijk recensie

High Tea recensie in Deventer

Recensie door , op 4 januari 2014
Gemiddeld cijfer: 9
9/ 10
We hebben met z'n drieën heerlijk gehightead. Mooi gelegen in het centrum en veel parkeer gelegenheid dichtbij. Heerlijk vers fruit, jus d’orange, veel zoete hapjes en flink wat hartige sandwiches. Daarnaast natuurlijk onbeperkt thee. Het klassieke servies maakte het helemaal af. Zeker een aanrader als je in de buurt bent van Deventer.
Bekijk recensie

High Tea recensie in Den Haag

Recensie door , op 27 november 2013
Gemiddeld cijfer: 10
10/ 10
Samen met een vriendin lekker bij de open haard een High Tea genuttigd. Leuke vlotte bediening en heerlijke sandwiches en zoetigheden.
Bekijk recensie