Met een prachtig uitzicht over de Erasmusbrug en het water is brasserie Water een mooie plek om even aan de dagelijkse stress te ontkomen. Je kunt hier heerlijk genieteren in het restaurant, of een High Tea bestellen om lekker bij te kunnen kletsen met je vriendinnen.

Op dit moment is het ons helaas niet bekend waar de High Tea van Brasserie water uit bestaat. Ben je zelf op de High Tea geweest van brasserie Water, vertel je ons over je bezoek en de inhoud van de High Tea

High Tea voor 2 personen
€ 34,90 bij Bar & Brasserie Water met Bongo
Bekijken & bestellen
Adres
Hoek Boompjes/Schiedamsedijk Rotterdam 3011 EA Nederland
Tel:
010 21 75 716
E-mail:
E-mail ons
Website:

Recenties over Bar & Brasserie Water

Lisa
Vandaag ben ik met een vriendinnetje hier wezen high teaën met een bongo bon. Ik wist niet wat ik er van kon verwachten, maar uiteindelijk hebben we een hele leuke middag gehad met heerlijk eten. Je kreeg diverse zoete gerechten zoals scones, bonbons, muffins. Ook kreeg je als hartig gerecht een heerlijke club sandwich. Personeel was verder ook heel vriendelijk. Het was verder niet heel druk. Al met al een hele leuke/lekkere high tea gehad!
Waar voor je geld?
5 sterren
Variatie High Tea
4 sterren
Sfeer
3 sterren
Service
5 sterren
Gemiddelde cijfer
4,25

Wilma Thon
Vandaag van een High Tea genoten via Bongo en dat was echt genieten! Heerlijke zoete en hartige gerechten heel vers en smakelijk. Alles was heel goed verzorgd en het personeel was erg vriendelijk en attent. Ik heb nog nooit zo'n goede High Tea gehad het was in één woord GEWELDIG! Ik ga zeker nog een keer.
Waar voor je geld?
5 sterren
Variatie High Tea
5 sterren
Sfeer
4 sterren
Service
5 sterren
Gemiddelde cijfer
4,75

Schrijf een recensie over 'Bar & Brasserie Water'

Je e-mailadres wordt nergens op de website getoond.
Zorg ervoor dat je recensie altijd voldoet aan onze recensieregels.
Type your text here